Bring Your Own Beamer ’23 – 14/10/23

Bring Your Own Beamer – kortweg ‘BYOB’ – is een idee uit de koker van de Nederlander Rafaël Rozendaal. Naast kaas en kroketten uit de muur is het meteen ook het leukste Nederlandse exportproduct. BYOB is een ‘open source tentoonstellingsconcept’: iedereen kan er eentje organiseren, en iedereen kan meedoen: zowel beginnende als professionele kunstenaars, VJ’s, visual designers, collectieven, organisaties of gewoon liefhebbers. Het enige wat je hoeft te doen is je eigen projector mee te brengen.


Deze zesde editie van BYOB of Bring Your Own Beamer mag je zeker niet missen.

Kom naar de hoogdag van de digitale creativiteit zeker kijken in het oude Wintercircus in Gent voor een explosie van visuele en digitale kunst, installaties, games, kortfilms, visuals en performances.
Just bring your own beamer!

Dit mag je niet missen!

Zaterdag 14 oktober 2023 – 20u
Wintercircus Gent